Individuel terapi

Måske kender du følelsen af ikke at slå til…? Eller være vred, trist eller skuffet over livet og de mennesker omkring dig…? Det kan også være at du mærker smerten ved at føle dig ensom – endda sammen med andre…? Eller du er kort og godt træt af at opleve de samme konflikter igen og igen…? Du føler, at du har gjort ALT og alligevel er det svært at se, hvordan det nogensinde skal blive anderledes…?

Når livet slår knuder, banker usikkerheden på  

  •     Er jeg sammen med den rigtige partner? 
  •     Er jeg en dårlig mor? 
  •     Burde jeg tage mig sammen?
  •     Skal jeg sige op? 
  •     Er det bare mig, der er uduelig, nærtagende og doven?  

Når ovenstående overvejelser og tanker får overtaget, er det nemt at blive overvældet af følelser som forkerthed, opgivenhed, skyld og dårlig samvittighed.  

Her er det rart og godt at dele sine tanker med et andet menneske. Nogle gange har vi nemlig brug for sparring og hjælp udefra til at finde fodfæstet igen. Måske har du en god ven. Eller din partner bliver din fortrolige. Eller også står du i en situation hvor det føles rigtigt (også) at dele dine tanker med en udefra.

Fordelen ved at få hjælp udefra, af f.eks. mig er, at jeg kan forholde mig objektivt, åbent og ikke-dømmende til dine problemstillinger. Vi kan sammen afprøve nye veje og måder at være i verden på.  

Skal vi vandre lidt sammen?

Det at følges med en anden for en stund indtil vi igen selv ser relevante sammenhænge, giver ofte lidt ro indeni.

Jeg vil med omsorg og indlevelse forsøge at forstå og gå vejen sammen med dig. Jeg oplyser det, der lige nu synes mørkt – med varme, nysgerrighed og hjertet forrest. Jeg tilfører ord og mening til det, du ikke helt forstår endnu, men som du måske mærker og fornemmer. Vi spekulerer, funderer og tager pauser – sammen. 

Jeg faciliterer din selvrefleksion og i kombination med min rådgivning, opnår du nye indsigter og perspektiver. På den måde træder vi en ny sti sammen, og når du føler dig klar, slipper jeg dig blidt og du fortsætter alene med min mentale hånd i ryggen.

Terapi med Christina kan varmt anbefales. Hun hjælper dig med det, der er sværest på en meget kærlig og kyndig måde, der gør, at du føler dig helt tryg og omfavnet.”                                                          

Maria

Mor til 2 drenge

Christina er en utrolig nærværende terapeut, og jeg er hende dybt taknemmelig for at have hjulpet mig på vej til at blive en mere tydelig og dermed mere kærlig forælder.

Cecilia

Projektleder og mor til to

Du kan bestille tid ved at ringe eller sende en sms til:

23 36 44 47

Hvis du er i tvivl om jeg kan hjælpe dig, kan vi tage en gratis uforpligtende samtale på telefonen.