Om mig

Magien og vigtigheden i de nære relationer har altid fascineret mig. Jeg forundres tilstadighed over hvordan vores relationer både kan være det mest sårbare og smertefulde og samtidig det mest vidunderlige og forløsende. 

Lidt om min baggrund

Som sygeplejerske, coach og familierådgiver har jeg massiv erfaring med at sætte mig ind i andres livssituation og afdække, hvad der er på spil hos den enkelte person og for familien som helhed. En af mine forcer og interesseområder er, hvordan jeg kan formidle relevant viden på en empatisk og letforståelig måde til både børn og voksne. 

Jeg er yderligere uddannet familie- og psykoterapeut fra Blackbird Institute, der er et akkrediteret institut. Instituttet lever op til samtlige af de tværministerielle kvalitetskriterier. Det er din garanti for, at jeg har de kompetencer, der skal til for at give dig den rigtige hjælp, rådgivning og terapi. ​

Jeg er medlem af psykoterapeutforeningen og jeg modtager løbende supervision både individuelt og i grupper.

På den private front er jeg gift, mor til to, og bonusmor til to. De er alle 5 vigtige læremestre for mig, og de lærer mig noget nyt hver eneste dag – Om dem… Om mig… Og i særdeleshed om betydningen af samspil, nærvær og relationer…

Mit værdigrundlag:

Jeg arbejder ud fra et:

  • Somatisk perspektiv: Vi mennesker tror ofte, at vi kan finde løsninger på vores problemer ved udelukkende at analysere os frem eller finde svarene udenfor os selv. Vi overser dermed den kæmpe hjælp, der er at hente ved at bringe kroppen i spil. Når vi bliver opmærksomme på kroppens signaler, vil kroppen hjælpe os. Kroppen fungerer således som en genvej til at blive bevidst omkring vores problemstillinger og løsningsmuligheder.

  • Psykodynamisk perspektiv: Sammen ser vi på, hvilke mønstre og overbevisninger du bærer med dig, og hvad det betyder for dig og de relationer, du indgår i.

  • Eksistentielt perspektiv: Jeg hjælper dig  med at lære dig selv bedre at kende og støtter dig i at være i dine relationer, som lige præcis den du er.

Du kan bestille tid ved at ringe eller sende en sms til:

23 36 44 47

Hvis du er i tvivl om jeg kan hjælpe dig, kan vi tage en gratis uforpligtende samtale på telefonen.