Priser og info

Det er vigtigt for dit udbytte, at vi sammen finder frem til, hvad der helt præcist er brug for hos dig eller i din familie. Mine samtaler består således ikke af fastlagte standardprodukter, da jeg altid matcher sessioner og forløb ud fra aktuelle behov og ønsker.

Hvor mødes vi

Vores samtaler foregår i min klinik tæt ved Valby S-tog station. Alternativt Online eller telefon. Priser og betingelser for online og telefon er de samme som ved live-samtaler. Hjemmebesøg er også muligt efter nærmere aftale.

Betaling

Der afregnes kontant eller med MobilePay (Tel.nr: 23 36 44 47) umiddelbart efter den afholdte session.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at møde op til din tid, kan du altid aflyse eller ændre tiden uden beregning. Dog senest 24 før den aftalte samtale.

Ved afbud/tidsændring senere end 24 timer før den aftalte session eller ved udeblivelse, faktureres det fulde beløb.

Akutsamtale

​Indimellem kan en konflikt eller situation virke helt uoverskuelig at stå i alene og behovet for akut hjælp kan føles som den eneste rigtige løsning. I sådan tilfælde er det muligt at få en akut telefonisk rådgivning indenfor 24 timer. Send mig en sms på 2336 4447, og så ringer jeg dig op hurtigst muligt. I denne samtale taler vi om den aktuelle situation og aftaler sammen hvordan du skal forholde dig indtil vi ses til en eventuelt planlagt session. 

Prisen for en telefonisk akutsamtale er 950 kr.

Individuelle samtaler – 60 minutter

Par- eller familier – 90 minutter

Du kan bestille tid ved at ringe eller sende en sms til:

23 36 44 47

Kontakt mig også gerne for en gratis og uforpligtende telefonisk samtale, så vi sammen kan finde ud af, om vi er et godt match.