Familieterapi

Det er ofte de små ænderinger, der gør den store forskel

Opdag styrken i nærvær og stå stærkere som Familie

Hos mig handler det ikke om at være rigtig og forkert. Jeg dømmer ikke. Jeg er optaget af at skabe sunde, konstruktive og styrkende samspil, der tager hånd om alle parter – samtidig.

Jeg tror på, at vi altid gør vores absolut bedste ud fra de ressourcer vi har i den pågældende situation. Det gælder både børn og voksne. Og jeg ved også, at det ofte er overraskende små justeringer, der kan udvikle og styrke dit familieliv.

Familieterapi er en enestående mulighed for at opnå banebrydende viden, nye handlemuligheder og blive klogere på sig selv, sine børn og jeres indbyrdes samspil.

{

Vi folder samspillet ud og finder resurserne, mulighederne og de tiltag, der får jer tilbage på rette spor.

Christina

Lær vejen til et succesfuldt familieliv, der virker hver gang

Årsagerne til at opsøge en familieterapeut kan være mange.  Måske står du i en situation hvor du ikke forstår dit barns opførsel eller, du har følelsen af at mangle redskaber til at håndtere en udfordrende situation. Det kan også være, at der generelt er et højt konfliktniveau i familien eller, at du oplever usikkerhed i din rolle som forælder.

Jeg tror på, at relationer er det vigtigste vi har. Jeg tror også på, at det aldrig for sent at forbedre en utilfredsstillende relation. Med det udgangspunkt hjælper jeg jer som familie med at genfinde kontakten og finde fælles ståsteder og måder at være sammen på.

 

Hvad skal vi tale om?

Emnerne spænder bredt, men kan f.eks. være:

– Problematikker omkring opvækst og trivsel

– Drænende søskendekonflikter

– Udfordringer i den sammenbragte familie

– Uenighed mellem de voksne omkring opdragelse

– Opslidende magtkampe mellem voksne og børn

– Ønsket om at styrke forældresamarbejdet efter skilsmisse

Skal børnene med?

I kærlighedens navn, ønsker vi ofte at skåne vores børn fra de svære samtaler og komplicerede følelser. Men børn sanser og mærker allerede alt det, der foregår i familien. Også det, der ikke bliver talt om. Derfor kan det være en stor lettelse for børn at deltage i samtalerne med en familieterapeut.

Børn i alle aldre kan sagtens være med og har ofte noget vigtigt at bidrage med. Samtidig kan der selvfølgelig være gode grunde til, at I ikke ønsker, at jeres børn deltager. Dette ved I bedst.

{

De sidste par ugers indsats har resulteret i en helt anden positiv spisesituation herhjemme.

Din vejledning har hurtigt båret frugt. Den skaber mening og kan sættes i snorlige sammenhæng til min måde at håndtere hverdagens andre situationer på.

Samarbejdet med dig har forandret spise-dramaerne til hyggelig spisetid. Tak for det!

Maj

{

Christina hjalp mig med at skille skidt fra kanel, på et tidspunkt hvor jeg følte mig magtesløs og havde brug for hjælp.

Jeg oplevede et gennembrud med Christina og fandt ud af, hvorfor det nogle gange opleves så udfordrende at være mor for min søn.

Christina hjalp mig til at se hvor min egen utydelighed overfor min søn stammer fra, og hvad jeg kan gøre ved den.

Cecilia

{

Med Christinas hjælp har jeg fået blik for, hvad der kommer på spil inde i mig og det har hjulpet mig med at have forbindelse og kærlig kontakt til de vigtigste mennesker i mit liv.

Det føles som åbenbaringer, hvor alting pludseligt står lysende klart.

Sanne Mathilde

Enkelt samtale

90 minutter

1.500 kr.

Klippekort

5 samtaler

7.000 kr.

Hvor og hvordan mødes vi

Vores samtaler foregår i min klinik i Valby. Adressen er Valby Tingsted 7, 2500 Valby. Alternativt online eller telefon.

Priser og betingelser for online- og telefonsamtaler er de samme som ved live-samtaler. 

Betaling

Der afregnes kontant eller med MobilePay (Tel.nr: 23 36 44 47) umiddelbart efter den afholdte session. Det er ligeledes muligt med bankoverførsel på reg. 7681 kontonummer 6897144.

Afbud

Du kan altid aflyse eller ændre tiden uden beregning. Dog senest 24 før den aftalte samtale.

Ved afbud/tidsændring senere end 24 timer før den aftalte session eller ved udeblivelse, faktureres det fulde beløb.

Hjemmebesøg

Det kan være svært at beskrive situationer med sine børn på en objektiv måde, hvor man også får øje på sin egen rolle i det, der sker. Når jeg kommer hjem til jer, vil jeg have fokus på det, der sker i samspillet mellem jer. De små ord og signaler som vi ofte slet ikke selv opdager.

Jeg kommer på besøg som en hver anden gæst og I gør det, I plejer i situationen. Det kan være til et måltid, en eftermiddag, putning eller måske en morgenrutine. Jeg kommer der, hvor I oplever, at vanskelighederne er tydeligst i jeres familie.

Efterfølgende mødes vi og får overblik over de samspil og dynamikker, der kommer til at stå i vejen for den hverdag, I ønsker at leve som familie.

Hjemmebesøg

90 minutter

*Op til en times kørsel fra København.

2.500 kr.

Akut samtale

Indimellem kan en konflikt eller situation virke helt uoverskuelig at stå i alene og behovet for akut hjælp kan føles som den eneste rigtige løsning. I sådanne tilfælde er det muligt at få en akut telefonisk rådgivning indenfor 24 timer. Send mig en sms på 2336 4447, og så ringer jeg dig op hurtigst muligt. I denne samtale taler vi om den aktuelle situation og aftaler sammen hvordan du skal forholde dig indtil vi ses til en eventuelt planlagt session.

Prisen for en telefonisk akutsamtale er 1200 kr.

Gratis formøde

Hos mig får du ikke et standardprodukt. Samtaler og forløb matches og sammensættes altid ud fra dine aktuelle behov og ønsker. Ovenstående afklarer vi sammen ved vores første session.

Er du nysgerrig eller har du spørgsmål, så book et gratis telefonisk formøde. Herefter kan du frit træffe du beslutning.