andre siger

Resultater

Gennembrud

Transformation

Det kræver virkelig mod at opsøge en parterapeut, men payoff er så sindssygt stort, at der overhovedet ikke er tvivl om, at det er effektivt og investeringen værd! Det eneste vi fortryder er, at vi ikke har gjort det før!

– Marie og Rasmus

Du hjalp mit blik ind i fokus igen. Vores samtaler har hjulpet mig til at kunne trække vejret, da jeg følte mig næsten kvalt af sorg og længsel. Du har givet mig noget at navigere efter, og det har givet mig styrke og modstandskraft.

– Anja

Vi har strukket og udvidet min kapacitet. Mit nervesystem kan slappe af, i langt flere situationer i mit liv nu. Det tillader mig at være i livet på en helt ny måde, som i langt større grad er styret af bevidsthed.

– Tobias

De sidste par ugers indsats har resulteret i en helt anden positiv spisesituation herhjemme. Din vejledning har hurtigt båret frugt. Den skaber mening og kan sættes i snorlige sammenhæng til min måde at håndtere hverdagens andre situationer på.

– Maj

Jeg følte mig magtesløs! Jeg oplevede et gennembrud og fandt ud af, hvorfor det nogle gange opleves så udfordrende at være mor. Christina hjalp mig med at skille skidt fra kanel.

– Cecilia

Det har været nogle fremragende sessioner! Det er så konkret og til at arbejde videre med. God inspiration og motivation til at rykke ved de roller vi har fået opbygget gennem mange år. Vi har fået nogle knager at hænge vores udfordringer op på.

– Majbrit og Anders

Christinas rolige nervesystem har hjulpet mit pressede og stressede nervesystem fra kaos, tilbage i ro. Det har været dybt healende. Jeg er blevet meget mere bevidst og det er gået op for mig hvor klog min krop er og hvordan den bare gerne vil passe på mig.

– Josefine

Jeg har fået blik for, hvad der kommer på spil inde i mig. Vigtige indsigter, der har hjulpet mig til at bryde gamle mønstre. Som åbenbaringer, hvor alt står lysende klart. Mine sessioner har virkeligt sat skub i min proces og jeg har lært at skabe ro i mit indre når der ellers har været optræk til storm og uvejr.

– Sanne Mathilde

Hos Christina bliver både mit sind og min krop omfavnet. Jeg ville ønske, at alle havde en Christina, hvor de kunne gå hen og få støtte til at vokse og stå stærkere i sig selv og sine relationer. Jeg mærker hendes hånd i ryggen, når jeg møder verden.

– Clara

Det største udbytte er helt klart, at jeg nu kan navigere i livet på en mere kompetent og styrket måde. Frygt er blevet erstattet af ambitioner om fremdrift, vækst og udvikling. Det har gjort en massiv forskel – både privat og professionelt.

– Victor

Gratis formøde

Vil du også tale med mig? Så book et gratis formøde.