individuel terapi

Vi kigger tilbage for at komme hurtigere frem

Større indsigt giver flere handlemuligheder

Livet slår krøller og trods ihærdige forsøg på at komme videre, sidder du fast. Når du står midt i det, er det svært at se hvad, der rent faktisk er på spil og hvordan du kommer hurtigt videre og får succes med at indfri dine ambitioner.

Her er det vigtigt at få skabt et mentalt kort over det landskab du står i, så du fremadrettet kan navigere. Det skaber vi sammen gennem vores samtaler.

Jeg ved at, du gør dit bedste! Jeg ved også, at det ofte er overraskende små justeringer hos dig, der kan skabe de resultater du vil have.

Vi udforsker din vej til succes

Jeg tilbyder en objektiv, åben og ikke-dømmende tilgang til dine udfordringer. Hos mig kan du trygt afprøve nye tilgange og muligheder, så du fremadrettet kan navigere i dit liv på lige præcis den måde du finder mest fordelagtig og udviklende.

Jeg faciliterer din selvrefleksion og hjælper dig med at opnå nye indsigter og perspektiver, så du kan træffe de bedste beslutninger for dig. Sammen baner vi vejen for din fremgang og succes, og når du er klar, fortsætter du fremad med mig som mental back up.

.

{

Noget som er ekstraordinært ved Christina, er hendes måde at møde mig på.  Jeg er ikke “bare” en klient. Hun bemærker og husker alt ned til mindste detalje.

Jeg ville ønske, alle havde en Christina, hvor de kunne få støtte til at vokse og stå stærkere i sig selv og sine relationer.

– Clara

{

Vi har strukket og udvidet min kapacitet. Mit nervesystem kan slappe af i langt flere situationer i mit liv nu. Det tillader mig at være i livet på en helt ny måde, som i langt større grad er styret af bevidsthed.

Det kan ikke beskrives, hvor stor en forskel det har gjort. 

– Tobias

{

Du landede i mit liv på et tidspunkt, hvor jeg var rådvild. Vores samtaler har hjulpet mig til at kunne trække vejret, da jeg følte mig næsten kvalt af sorg og længsel. Det har givet mig noget at navigere efter, og det har givet mig styrke og modstandskraft.

– Anja

Individuel samtale

60 minutter

1.100 kr.

Individuel samtale

90 minutter

1.500 kr.

Klippekort til 5 samtaler

60 minutter

5.000 kr.

Klippekort til 5 samtaler

90 minutter

7.000 kr.

Hvor og hvordan mødes vi

Vores samtaler foregår i min klinik i Valby. Adressen er Valby Tingsted 7, 2500 Valby. Alternativt Online eller på telefon. Priser og betingelser for online og telefon er de samme som ved live-samtaler.

Betaling

Der afregnes kontant eller med MobilePay (Tel.nr: 23 36 44 47) umiddelbart efter den afholdte session. Det er ligeledes muligt med bankoverførsel på reg. 7681 kontonummer 6897144.

Afbud

Du kan altid aflyse eller ændre tiden uden beregning. Dog senest 24 før den aftalte samtale.

Ved afbud/tidsændring senere end 24 timer før den aftalte session eller ved udeblivelse, faktureres det fulde beløb.

Akut samtale

Indimellem kan en konflikt eller situation virke helt uoverskuelig at stå i alene og behovet for akut hjælp kan føles som den eneste rigtige løsning. I sådanne tilfælde er det muligt at få en akut telefonisk rådgivning indenfor 24 timer. Send mig en sms på 2336 4447, og så ringer jeg dig op hurtigst muligt. I denne samtale taler vi om den aktuelle situation og aftaler sammen hvordan du skal forholde dig indtil vi ses til en eventuelt planlagt session.

Prisen for en telefonisk akutsamtale er 1200 kr.

Gratis formøde

Hos mig får du ikke et standardprodukt. Samtaler og forløb matches og sammensættes altid ud fra dine aktuelle behov og ønsker. Ovenstående afklarer vi sammen ved vores første session.

Er du nysgerrig eller har du spørgsmål, så book et gratis telefonisk formøde.
Herefter kan du frit træffe du beslutning.