par-tjek

Styrke, potentitialer og fremadrettet handlingsplan

Par-tjek

Par-tjek er et kort evidensbasseret forløb for par, der ønsker at styrke parforholdet, finde ny inspiration og forbygge vanskeligheder. Både dansk og international forskning har påvist, at par-tjek har en positiv effekt på parforholdstilfredsheden og intimiteten i parforholdet.

I vil igennem forløbet opleve, at I kommer tættere på hinanden og I vil få øje på de helt særlige aspekter af netop jeres parforhold, hvilket giver jer mulighed for at opnå en større fortrolighed og intimitet. Mange par nævner ligeledes hvordan de har fået et fælles sprog og dermed er blevet meget bedre til at kommunikere i dagligdagen. Emner, der tidligere gav udfordringer og fastlåste konflikter, kan nu mødes med åbenhed og forståelse.

Par-tjek er ikke parterapi. Par-tjek er derimod et kort forløb, der består af et indledende online spørgeskema efterfuldt af 2 gange 100 minutters samtale. Efter den anden samtale vil I modtage en personlig feedback-rapport, som er et godt og konkret værktøj til at arbejde videre med jeres parforhold derhjemme.

Vil I have hjælp til at arbejde med jeres par-relation på et mere dybtegående plan? I givet fald, anbefaler jeg, at I vælger et parterapeutisk forløb.

Læs mere her:

{

Det har været nogle fremragende sessioner! Det er så konkret og til at arbejde videre med. God inspiration og motivation til at rykke ved de roller vi har fået opbygget gennem mange år. Vi har fået nogle knager at hænge vores udfordringer op på.

– Majbrit og Anders

Ved et par-tjek kigger vi på jeres styrker og ressourcer som par med det formål at sikre, at I kan vedligeholde et bæredygtigt parforhold – også over tid. Derudover kigger vi også på eventuelle bekymringer og udfordringer, der måske kan komme til at stå i vejen for, at I udlever jeres fulde potentiale som par. I vil få konkrete redskaber og vejledning i hvad I fremadrettet kan gøre – en handlingsplan.

Par-tjek

Inkluderer spørgeskema, 2 gang 100 minutters samtale samt en personlig feedback-rapport.

3.500 kr.

Hvor og hvordan mødes vi

Vores samtaler foregår i min klinik i Valby. Adressen er Valby Tingsted 7, 2500 Valby. Alternativt online eller telefon.

Betaling

Der afregnes kontant eller med MobilePay (Tel.nr: 23 36 44 47) umiddelbart efter den afholdte session. Det er ligeledes muligt med bankoverførsel på reg. 7681 kontonummer 6897144.

Afbud

I kan altid aflyse eller ændre tiden uden beregning. Dog senest 24 før den aftalte samtale.

Ved afbud/tidsændring senere end 24 timer før den aftalte session eller ved udeblivelse, faktureres det fulde beløb.

Gratis formøde

Hvis I er i tvivl om hvad, der vil være det rigtige i lige netop jeres parforhold, har I mulighed for at booke et gratis formøde hvor I kan få min tydelige anbefaling til jer ud fra netop jeres hverdag, udfordringer, drømme og ambitioner for jeres parforhold.