Jeg er optaget af, og ekspert i, hvordan vi mennesker kan genvinde og styrke forbindelsen til os selv, for herefter at fremme og styrke forbindelsen til andre. At kunne mestre det, er guld værd! Når vi lykkedes med det, har vi nemlig den hemmelige ingrediens til at leve et liv i særklasse hvor vi kan skabe de resultater vi sigter efter.

Det er min fornemmeste opgave, sammen med dig, at afdække dine stopklodser og sikre din fremdrift. Ingen “one-size-fits-all-løsninger”. Derfor tilrettelægges og optimeres alle sessioner og forløb individuelt.

Kroppen inddrages i vores samtaler i det omfang, det er relevant. Da kroppen indeholder dyrebare sandheder, kan kroppen bruges som effektiv genvej og afsæt for, at du opnår nye banebrydende fremskridt.

I vores sessioner vil du udvikle kompetencer til at bryde de mønstre og overbevisninger, der forhindrer din succes og fremgang. Sideløbende vil du få bygget nye strategier, der forstærker dine ressourcer og muligheder for at udleve dit fulde potentiale og succesfuldt eksekvere på dine mål og visioner.

{

Tak for den kæmpe forskel du gør i mit liv. Fordi du holder håbet og fordi du ser mig og hjælper mig med, at jeg kan se mig.

– Louise

{

Fra at have været i hovedet det meste af tiden, er jeg gennem terapien med Christina kommet meget mere i kontakt med min krop og det jeg virkelig ønsker af livet. Det har gjort, at jeg i dag lever i overensstemmelse med mine værdier.

– Josefine

{

Mit nervesystem kan slappe af, i langt flere situationer i mit liv nu. Det kan lyde som hokus-pokus, men mit arbejde med Christina har haft store konsekvenser, for de valg jeg i dag tager, og hvordan jeg tilgår mig selv og livet. 

– Tobias

Uddannelse:

Jeg har en Bachelor i sygepleje. Derudover er jeg uddannet Familie-, Par- og Psykoterapeut MPF, en 4-årig uddannelse fra Blackbird Institute. Jeg har over 25 års erfaring i relationsarbejde fra såvel offentlige som private virksomheder og har i dag min egen virksomhed.

Jeg er altid optaget af at udvikle min faglighed og dygtiggører mig fortsat gennem kurser og masterclasses.

ET PAR NEDSLAG PÅ MINE YDERLIGERE UDDANNELSER:

Nervesystems-terapeut hos Biologisk traumaterapeut Annemarie Clement

Familierådgiver fra Blackbird Institute

Lederuddannelse i Relationskompetence fra Family-Lab

Certificeret Coach hos Mark Anthony

Certificeret Par-Tjek konsulent fra Center for familieudvikling

LIDT EKSEMPLER FRA DE SENESTE ÅR:

Emotionsfokuseret terapi (EFT) for individuelle med psykolog og specialist i psykoterapi, Jette Simon, 2022

Emotionsfokuseret parterapi, Externship med psykolog og specialist i psykoterapi, Jette Simon, 2021

Emotionsfokuseret parterapi, Core Skills Advanced med psykolog og specialist i psykoterapi, Jette Simon, 2021

Parterapi ‘Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte’ med Ph.D. & psykolog Jytte Vikkelsøe, 2019

Parforhold i et gestaltterapeutisk perspektiv med Psykoterapeut Hanne Hostrup, 2022

Familieopstilling med psykoterapeut Liv Dhanyo, 2021

Viden og terapeutiske redskaber i arbejdet med skilte familier, Center for Familieudvikling, 2022

Hold mig, slip mig – Til forældre om teenagere, Center for Familieudvikling, 2022

Kontakt og opmærksomhed ind i tidlige ordløse kropslige lag og tilstande​, Ulla Rung Weeke, 2021

Internal family system (IFS terapi) med John H. Mogensen, 2021

Den røde tråd i traumeterapi, Psyko- og traumeterapeut Niklas Thrane, Skolen for helingskunst, 2022

Skam, skyld og selvsabotage ved Inge Holm, 2023

Jeg er uddannet familie- par- og psykoterapeut MPF fra Blackbird Institute, der er et akkrediteret institut.

Instituttet lever op til samtlige af de tværministerielle kvalitetskriterier. Det er din garanti for, at jeg har de kompetencer, der skal til for at give dig den rigtige hjælp, rådgivning og terapi. Jeg modtager løbende supervision både individuelt og i en gruppe.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Jeg har fuld tavshedspligt. Det betyder, at alt, hvad du fortæller mig, er fortroligt. Jeg laver således ingen offentlig registrering. Jeg refererer udelukkende til mine klienter i en faglig kontekst f.eks. i forbindelse med min egen supervision eller uddannelse og da altid i anonymiseret form. Jeg har dog ikke tavshedspligt i tilfælde, hvor jeg vurderer, at du er til fare for dig selv eller andre.

Gratis formøde

Hos mig får du ikke et standardprodukt. Samtaler og forløb matches og sammensættes altid ud fra dine aktuelle behov og ønsker. Ovenstående afklarer vi sammen ved vores første session.

Er du nysgerrig eller har du spørgsmål, så book et gratis telefonisk formøde. Herefter kan du frit træffe du beslutning.

Følg med bag kulissen