{

Det kræver virkelig mod at opsøge en parterapeut, men payoff er så sindssygt stort, at der overhovedet ikke er tvivl om, at det er effektivt og investeringen værd! Det eneste vi fortryder er, at vi ikke har gjort det før!

– Marie og Rasmus

{

Christina formår at indramme rummet, hun sætter, med nænsomhed, omsorg og nærvær. Det føles både trygt og naturligt at åbne mig op og sætte ord på, hvad der fylder, og hvor jeg har brug for hjælp. I mødet med Christina kan jeg være sårbar – og også græde. Det har jeg aldrig kunnet før overfor en terapeut/psykolog, men hos hende kan jeg være hele mig, og det skaber plads til, at jeg kan udtrykke alle mine følelser frit.

Noget som er ekstraordinært ved Christina, er hendes måde at møde mig på. Hun fornemmer, hvordan jeg har det i kroppen, når jeg fortæller, hvad der er svært eller hvad der gør mig glad. Med betænksomhed og varme får hun mig til at føle mig vigtig. Jeg er ikke “bare” en klient. Jeg er en hun tænker på, og hun bemærker og husker alt ned til mindste detalje.

Hos hende bliver både mit sind og min krop omfavnet. Hun mærker intuitivt, hvad jeg har brug for, og med dufte, te, olier, snacks, puder, tæpper og kropsøvelser hjælper hun mig med at slappe helt af, inden jeg skal afsted igen og forlade den trygge bobbel.

Jeg ville ønske, at alle havde en Christina, hvor de kunne gå hen og få støtte til at vokse og stå stærkere i sig selv og sine relationer. Jeg mærker hendes hånd i ryggen, når jeg møder verden.  

– Clara

{

Jeg har igennem tre år brugt Christina til at få øje på, hvorfor det nogle gange bliver svært for mig i mine nærmeste relationer. Jeg har fået blik for, hvad der kommer på spil inde i mig, og hvordan jeg kan møde mig selv og dem, jeg holder af, med omsorg.

Jeg har mange gange haft en oplevelse af at få vigtige indsigter, der har hjulpet mig til at gøre noget andet og bryde gamle mønstre.

Det føles som åbenbaringer, hvor alting pludseligt står lysende klart. Det har gjort det nemmere for mig at være med mig selv, når jeg overvældes af store følelser, og det har hjulpet mig med at have forbindelse og kærlig kontakt til de vigtigste mennesker i mit liv.

Jeg har været exceptionelt begejstret over terapien hos Christina. Mine sessioner med Christina har virkeligt sat skub i min proces og jeg har lært at skabe ro i mit indre, når der ellers har været optræk til storm og uvejr.

– Sanne Mathilde

{

Jeg ønsker for alle, der går med en ureguleret inderside at vende jer kærligt mod Christina – For hun er og kan noget helt særligt.

At opleve det følgeskab og at blive rummet lige dér hvor jeg som barn ikke blev hjulpet, har været og er dybt healende for mig.

Mit møde med Christina har været så dybt, kærligt, omsorgsfuldt og trygt. På trods af at alle vores sessioner har foregået online, har jeg følt mig så holdt og set. Christina formår på blideste vis at skabe et trygt rum, hvor der er plads til alt hvad der end har fyldt indeni. Christina rummer, udfordrer og støtter på en måde jeg aldrig før har oplevet i andre relationer. Jeg føler hun ser mig med alt hvad der er mig.

– Josefine

{

Du landede i mit liv på et tidspunkt, hvor jeg var rådvild. Faktisk ved jeg ikke hvordan jeg var kommet videre derfra uden dig.

For mig har du været den, der hjalp mit blik ind i fokus igen. Og du har også hjulpet mit blik ind i de dele af “pulterrummet”, som hidtil har ligge hen i mørke. Dine råd har hjulpet mig til at se og opdage de gaver, der lå gemt udenfor blikket og bevidstheden.

Og så gav du mig den bedste nyttesætning: “Vær den gode udgave af dig selv. Og bliv ved med at holde lyset tændt”.

Vores samtaler har hjulpet mig til at kunne trække vejret, da jeg følte mig næsten kvalt af sorg og længsel. Det har givet mig noget at navigere efter, og det har givet mig styrke og modstandskraft.

Tak, kære Christina.

– Anja

Gratis formøde

Vil du også gerne snakke med mig? Så book et gratis formøde.

Andre siger endvidere

{

Christina hjalp mig med at skille skidt fra kanel, på et tidspunkt hvor jeg følte mig magtesløs og havde brug for hjælp. Den hjælp mødte jeg hos Christina.

Christina er en utrolig nærværende terapeut, og jeg er hende dybt taknemmelig for at have hjulpet mig på vej til at blive en mere tydelig og dermed mere kærlig forælder.

Jeg oplevede et gennembrud med Christina og fandt ud af, hvorfor det nogle gange opleves så udfordrende at være mor for min søn. Christina hjalp mig til at se hvor min egen utydelighed overfor min søn stammer fra, og hvad jeg kan gøre ved den.

 – Cecilia

{

Det har været nogle fremragende sessioner! Det er så konkret og til at arbejde videre med. God inspiration og motivation til at rykke ved de roller vi har fået opbygget gennem mange år. Vi har fået nogle knager at hænge vores udfordringer op på.

– Majbrit og Anders

{

Christina har været en uvurderlig og uundværlig støtte gennem en fase i mit liv, hvor jeg har haft brug for ekstra støtte. Christinas rolige nervesystem har hjulpet mit pressede og stressede nervesystem fra kaos, tilbage i ro.

{

Det er blevet tydeligt for mig hvor hård jeg har været ved min krop. Det er gået op for mig hvor klog min krop er og hvordan den egentlig bare gerne vil passe på mig og forsøger at beskytte mig.

{

I den tid jeg har talt med Christina, er jeg blevet meget mere bevidst om min krop. Fra at have været i hovedet det meste af tiden og fra at tage beslutninger udelukkende fra hovedet, er jeg gennem terapien med Christina kommet meget mere i kontakt med min krop.

Josefine

{

Noget af det, som Christina kan, og som har hjulpet mig helt vildt, er at hun har fået mig ud af mit hoved og ned i min krop. Det føles som om, at vi sammen har strukket og udvidet min kapacitet til at være nærværende og kærlig over mig selv.

Ved at Christina har tilbudt hendes kærlige og nærværende nervesystem, mens vi har dykket ned i svære, udfordrende og for mig svære-at-forstå følelser, har vi tillært mit nervesystem større ro og tryghed i mødet med mine egne følelser. Jeg kan derfor mærke en langt større rummelighed i mit system overfor mig selv, og det kan næsten ikke beskrives, hvor stor en forskel det har gjort i mit liv.

Det er som om, at mit nervesystem kan slappe af, i langt flere situationer i mit liv nu. Den rumlighed og plads til mig selv, tillader mig at være i livet på en helt ny måde, som i langt større grad er styret af bevidsthed, tryghed og kærlighed – ting jeg langt heller vil styres af, end smerte og overlevelsesstrategier.

Derudover er jeg blevet så meget bedre til at fange mig selv, hvis jeg er på vej ned af et gammelt spor, som jeg ikke vil ned af og vende tilbage til mig selv. Det er igen al det kropslige arbejde, som vi har lavet, hvor jeg føler, at min krop på en helt ny måde, rent faktisk har lært at rumme, de følelser på egen hånd, som Christina og jeg har gjort i fællesskab i sessionerne. Dermed kan jeg med hånden på hjertet, sige at sessionerne hos Christina, har været med til at hjælpe mig radikalt og det er jeg dybt taknemmelig for.

– Tobias

{

Kære Christina – Tak for et par virkelig gode samtaler.

De sidste par ugers indsats har resulteret i en helt anden positiv spisesituation herhjemme. Jeg har nu en pige, som selv vælger, hvilken mad hun ønsker på tallerkenen – og hvor mange mundfulde, hun har lyst til. Og hvilke mundfulde ikke at forglemme.Samtidig har min datter nu en mor og spisemakker, som rent faktisk slapper af i situationen – og er hyggelig at spise med.

Det er så befriende at kunne slippe “maddiktaturet” og indirekte støtte min datter i, at hun kan stole på sin sult og sine mæthedsfornemmelser. At hun ved bedst – og at det er helt rigtigt, det hun mærker. Mindsettet om at bakke hende op i, at hun kan stole på det, som hendes krop fortæller hende – og at hun trygt kan gå med den følelse – giver så meget mening for mig. Både mentalt og i relation til livets mange andre valg – men bestemt også konkret, når vi sidder i spisesituationen.Det er så trygt for mig blot at skulle sætte rammerne for sunde måltider – og kunne stole på, at min datter er den, der kan mærke sin sult og “madlyst” allerbedst.

Jeg spurgte dig i begyndelsen af forløbet – måske en anelse i afmagt – om du ikke havde en manual for spisesituationer… Den findes heldigvis ikke – men du har lært mig, at der findes en vej, som virker autentisk og ligetil på samme tid.

Din vejledning har hurtigt båret frugt. Den skaber mening og kan sættes i snorlige sammenhæng til min måde at håndtere hverdagens andre situationer på.

Samarbejdet med dig har forandret spisedramaerne til hyggelig spisetid. Tak for det.

– Maj

{

Det største udbytte af terapien er helt klat, at jeg nu kan navigere i livet på en mere kompetent og styrket måde.

Frygt er blevet erstattet af ambitioner om fremdrift, vækst og udvikling. Jeg kender nu mine egne grænser og formår at kommunikere dem tydeligt.

Jeg har opnået en ny bevidsthed og kontrol i mit liv og det skaber stolthed, balance og frihed.

Et nyt mindset er blevet integreret og mit nervesystem er nu på en langt mere powerfull og skabende frekvens. Det har gjort en massiv forskel – både privat og professionelt.

Jeg står stærkt!

– Victor